Evo Šta Možemo Da Vam Ponudimo

Produženi Boravak
Program za vreme raspusta

Produženi Boravak

Mali Akademac je produženi boravak za decu od I do IV razreda osnovne škole, koji kombinuje vreme za učenje sa vremenom za igru, sport i rekreaciju, muziku, likovno izražavanje i druge zabavne i kreativne aktivnosti.
Program produženog boravka stoji na raspolaganju deci od I do IV razreda u toku školske godine između završetka nastave i radnog vremena roditelja kao i za vreme raspusta. U uzrastu od 7- 10 godina deca žele da otkriju i da istraže vlastite mogućnosti. Žele priliku da istraže i kreiraju nesto novo, otkriju nove mogućnosti i pomere poznate granice.
Naš produženi boravak postoji da ohrabri dečiju želju za novim izazovima i pomogne da prošire svoj svet realnosti I mašte, a roditeljima pruza sigurnost da ce njihovo dete kvalitetno i uspešno koračati kroz svakodnevne obaveze.

markus-spiske-117324
a6

Program za vreme raspusta

Program za vreme raspusta nudi mogućnost da roditelji pronađu adekvatan boravak za decu koji će na najkvalitetniji način ispuniti za vreme. Mi imamo idealno rešenje za Vas! U cilju da najbolje iskoristimo raspust, nudimo mogućnost organizovanja zimovanja I letovanja, sa adekvatnim programom, u organizaciji profesionalaca iz oblasti turizma I rekreacije.
Znajući da su deca umorna od školskih obaveza i da su zaslužila odmor, kreirali smo edukativni program koji će decu motivisati i unaprediti na zanimljiv način. Produženi boravak Mali Akademac pruža mogućnost Vašoj deci da razviju znanje engleskog jezika kroz igru i zabavu, da se oprobaju I ispolje kroz kreativne radionice, da steknu nove prijatelje i provedu vreme u prirodi. Deca najbolje uče kad su u drustvu i kroz zabavu. Sve što nauče ostaće u dugom sećanju. Drugarstvo iznad svega.

to top button