Nešto O Nama

a1

Deca Su Centar Sveta

Omogućite svom detetu da bude deo tima, da kroz igru i zabavu, zdravo detinstvo, nauči engleski jezik u saradnji sa odličnim profesorima. Obrazovni program se sastoji od stimulativnih, praktičnih i muzičkih aktivnosti prilagođenih uzrastu dece. Deca će učiti standardni engleski rečnik i upoznavati se sa drugim kulturama.

Naša Misija

I po završetku nastave deci je potrebno prijatno i stimulativno okruženje, koje najviše podseća na porodičnu toplinu. Produženi boravak Mali Akademac omogućava deci da kombinuju učenje i zabavu kroz razna kreativne i edukativne aktivnosti. Od asistencije prilikom izrade domaćih zadataka do ispoljavanja ličnih afiniteta deteta kroz zabavne i sportske aktivnosti, naš edukativni program je osmišljen tako da svi odu kući zadovoljni. Prihvaceno I ostvareno dete = zadovoljno dete.

“Mali Akademac je rezultat potrebe i želje, da se deci obezbedi sredina sa dovoljno ljubavi i razumevanja, gde će u odsustvu mama i tata, uspeti da završe domaće zadatke, utvrde i obnove gradivo i imaju priliku da budu samo deca.”

Branka Radaković

Osnivač

separator

OTKRIJTE

   

Tokom cele godine otvoren je upis dece u naš produženi boravak, namenjen pre svega učenicima od I.vog do IV.og razreda osnovne škole. Ako ste roditelj koji želi da njegove dete bude srećno i prihvaćeno, da razvija samopouzdanje i opštu kulturu, ima dobre ocene, da se zabavlja i igra, da bude zdravo i aktivno slobodno nam se pridružite.
Naš produženi boravak ima za cilj da Vaše dete bude uspešno i napredno u školi. Domaći zadaci se svaki dan rešavaju, kao i obnavljanje gradiva i priprema za kontrolne i pismene zadatke uz pomoć naših učitelja. Cilj je da Vi nemate obavezu i razloge za brigu oko domaćih zadataka!

Mi nismo samo boravak - Mi smo daleko više od toga. Od trenutka kad se pridružite našem timu , Vi I vaše dete ste deo naše velike porodice! Mi se fokusiramo da Vaše dete napreduje u školi, sportu I da bude srećno! Želimo da ispirišemo decu da verom u sebe I svoje sposobnosti postignu što bolje rezultate.

U našem timu se nalaze odlični profesori , koji sa dovoljno autoriteta I ljubavi brinu o napretku svakog deteta. Svi oni imaju veliko iskustvo I odlične rezultate u radu sa decom.

Kako da se prijavite ?

Jednostavno je! Samo popunite kontakt formular na gornjem desnom delu ove strane I mi ćemo Vas kontaktirati u što kraćem vremenskom intervalu. Vaše date je dobrodošlo! Broj mesta je ograničen zato požurite!

Ako imate bilo kakvih pitanja molim Vas pozovite nas. Naše radno vreme je od 7.30 h do 18.00 h , Ponedeljak – Petak. Naš broj je 060 333 4806. Radujemo se Vašem pozivu!

to top button