Evo Šta Možemo Da Vam Ponudimo

Produženi Boravak
Program za vreme raspusta
Pripremna nastava za malu maturu

Produženi Boravak

Mali Akademac je produženi boravak za decu od I do IV razreda osnovne škole, koji kombinuje vreme za učenje sa vremenom za igru, sport i rekreaciju, muziku, likovno izražavanje i druge zabavne i kreativne aktivnosti.
Program produženog boravka stoji na raspolaganju deci od I do IV razreda u toku školske godine između završetka nastave i radnog vremena roditelja kao i za vreme raspusta. U uzrastu od 7- 10 godina deca žele da otkriju i da istraže vlastite mogućnosti. Žele priliku da istraže i kreiraju nešto novo, otkriju nove mogućnosti i pomere poznate granice.
Naš produženi boravak postoji da ohrabri dečiju želju za novim izazovima i pomogne da prošire svoj svet realnosti i mašte, a roditeljima pruža sigurnost da će njihovo dete kvalitetno i uspešno koračati kroz svakodnevne obaveze.

markus-spiske-117324
a6

Program za vreme raspusta

Program za vreme raspusta nudi mogućnost da roditelji pronađu adekvatan boravak za decu koji će na najkvalitetniji način ispuniti vreme. Mi imamo idealno rešenje za Vas! U cilju da najbolje iskoristimo raspust, nudimo mogućnost organizovanja zimovanja I letovanja, sa adekvatnim programom, u organizaciji profesionalaca iz oblasti turizma I rekreacije.
Znajući da su deca umorna od školskih obaveza i da su zaslužila odmor, kreirali smo edukativni program koji će decu motivisati i unaprediti na zanimljiv način. Produženi boravak Mali Akademac pruža mogućnost Vašoj deci da razviju znanje engleskog jezika kroz igru i zabavu, da se oprobaju I ispolje kroz kreativne radionice, da steknu nove prijatelje i provedu vreme u prirodi. Deca najbolje uče kad su u drustvu i kroz zabavu. Sve što nauče ostaće u dugom sećanju. Drugarstvo iznad svega.

KONVERZACIJSKI ENGLESKI JEZIK

Po metodama:

 1. ESL (metod prisutan u Američkim školama),
 2. NTC (učenje kroz paralelne situacije),
 3. Dr D. Siegel (motivisanje obe strane mozga za učenje) kroz:
  • Realne situacije
  • Interaktivnu nastavu
  • Interaktivne igre
  • Konverzaciju
  • Radne listove
  • Puno smeha
Obrazovni program Mali Akademac
separator
a12

PRIPREMNA NASTAVA ZA MALU MATURU

Izbor škole je važan korak na životnom putu svakog deteta.
U saradnji sa Kulturno obrazovnim centrom Charlie i profesorima koji imaju višegodišnje iskustvo u mentorskom radu sa decom, u mogućnosti smo da vam ponudimo pripremnu nastavu iz matematike, srpskog i kombinovanih predmeta.
Nastavu matematike vodi profesorka saradnica Matematičke gimnazije.
Nastavu iz srpskog jezika i kombinovanog testa vode profesorke sa dugogodišnjim iskustvom i odličnim rezultatima.
Vrhunski predavači, deci sem edukacije pomažu da izgrade mehanizme borbe sa tremom i stresom i da emocionalno i psihički spremni upišu željenu školu.
Moguća je klasična ili online nastava.
Materijal za časove je obezbeđen.
Nastava će se održavati u dane vikenda, u blok časovima po predmetu.
Tu smo za sva vaša pitanja i nedoumice.

CENOVNIK Pripreme za malu maturu:
3.500,00 rsd/a po predmetu mesečno

to top button