Produzeni boravak u Zemunu

Zamisli. Ostvari. Veruj.

Deca su centar roditeljskog sveta. Omogućite svom detetu da otkrije i savlada školske obaveze i nauči engleski jezik u saradnji sa odličnim profesorima.

Evo šta možemo da Vam ponudimo!

Produženi boravak u Zemunu

Produzeni boravak u Zemunu Mali Akademac je idealno mesto za boravak dece uzrasta od I - IV razreda u periodu pre i posle školske nastave. Produzeni boravak u Zemunu Mali Akademac kombinuje vreme za učenje sa vremenom za igru, sport, zabavu i druge kreativne aktivnosti. Programi produženog boravka su na raspolaganju deci školskog uzrasta tokom cele školske godine, izmedju završetka nastave i radnog vremena roditelja kao i za vreme raspusta.

Program za vreme raspusta

Želimo da ponudimo najkvalitetniji način boravka dece za vreme raspusta. Mogućnost organizovanja zimskih I letnjih kampova van grada, kao I zdrav, kontrolisani I usmeravan sporstski pristup od strane profesora fizicke kulture za vreme boravka u gradu. Naš program stimulise intelektualni i fizicki razvoj kroz razne kreativne i edukativne aktivnosti. Produzeni boravak u Zemunu Mali Akademac je pravo rešenje za Vas!

PRIPREMNA NASTAVA ZA MALU MATURU

Zdrava Hrana

Želimo da Vašem detetu pružimo uravnotežen i zdrav obrok, jer time poboljšavamo i zdravlje vašeg
deteta. Naš ketering se svakodnevno trudi da pored zdravih i ukusnih obroka pripremi kvalitetne i hranljive užine. Posebnu pažnju poklanjamo prilagođenom ishranom posebnim zdravstvenim potrebama deteta.

Produzeni boravak u Zemunu
Produzeni boravak u Zemunu
Produzeni boravak u Zemunu
to top button